Zinho Vanheusden op weg naar andere Belgische eersteklasser?

Zinho Vanheusden op weg naar andere Belgische eersteklasser?
Woensdag 07 november 2018 - 07:50   I  

Standard huurt Zinho Vanheusden ook dit seizoen van Internazionale. Eén probleem: de verdediger komt maar nauwelijks van de bank. Als zijn situatie in januari ongewijzigd is, dringt een vertrek zich op.

Vanheusden liet zich onlangs al ontvallen dat hij zijn situatie bij Standard in januari zal beoordelen. Een vertrek naar een andere Belgische club - vorige zomer toonden ook Club Brugge, AA Gent en KV Oostende interesse, is daarbij niet uitgesloten.

“De concurrentie is groot. En zij die niet spelen, houden de titularissen scherp", stelt Standard-voorzitter Bruno Venanzi in Het Nieuwsblad. "Kijk naar onze defensie. Daar staan met Milos Kosanovic en Zinho Vanheusden twee sterke vervangers klaar als er centraal achterin iets gebeurt met het vaste duo Luyindama-Laifis."

"Zinho wille matchen spelen"

"Of Vanheusden zijn geduld aan het verliezen is?  Dat zou je hem zelf moeten vragen. Hij heeft nog een contract tot het eind van dit seizoen. Zinho is een modelprof en wil alle matchen spelen. Dat is normaal. We zullen zien wat de wintermercato brengt, maar ik verwacht geen grote verschuivingen", besluit Venanzi.

Poll: Moet Vanheusden vertrekken bij Standard?

TAGS  I  Standard  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Internazionale

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024