Klopp geeft zijn mening over Benteke (nu die weg is)

Klopp geeft zijn mening over Benteke (nu die weg is)
Vrijdag 28 oktober 2016 - 18:42   I   door Redactie

Liverpool speelt dit weekend tegen Crystal Palace. Dat is uitgerekend de club van Christian Benteke, die vorig seizoen nog aan de slag was bij de Reds. Bij Liverpool kreeg Benteke echter geen speelkansen.

Bij Crystal Palace is Benteke intussen weer helemaal opengebloeid. “Het verbaast me niet dat hij het zo goed doet, want wij kenden Christian zijn kwaliteiten”, zegt Liverpool-coach Jürgen Klopp. “Elke speler heeft ruimte nodig om te presteren, zich te ontwikkelen en dingen te laten zien. Om verschillende redenen konden we hem die tijd niet geven en dan verlies je wat vertrouwen en begin je druk te voelen als er geen druk is. Dat konden we niet veranderen.”

“Ik dacht en ben nog steeds behoorlijk zeker dat Christian de transfer naar Crystal Palace als een logische stap zag. Wat een speler - wij kennen hem het best omdat we hem de hele tijd bezig zagen op training. Hij is niet alleen goed met het hoofd, hij is uitzonderlijk goed met het hoofd. Zijn techniek is ook goed. Hij is een geweldige speler die nu voor Crystal Palace uitkomt.”

TAGS  I  Crystal Palace  I   Christian Benteke  I   Liverpool

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024