"Coucke gaat Vanhaezebrouck ontslaan. Dury zal het véél beter doen"

Donderdag 04 oktober 2018 - 22:00   I  

Is het einde van het huwelijk tussen RSC Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck nabij? Dinamo Zagreb smeerde paars-wit donderdagavond een nieuwe pijnlijke nederlaag aan en de positie van Vanhaezebrouck wordt stilaan onhoudbaar.

"Anderlecht kwam in zijn laatste zes wedstrijden vijfmaal niet tot scoren. Vier goals in de laatste acht duels. Waarop wacht Geert De Vlieger om op twitter de overtreffende trap van ‘crisis’ af te kondigen?", stelt Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, cynisch bij de krant.

"De Vlieger heeft helemaal gelijk: het is állemaal de schuld van Hein. Hij kan er geen pepernoot van. Er schuilt meer voetballend vermogen in de selectie dan eruit komt. Francky Dury zal het véél beter doen. Een driemansdefensie is uit de mode. En alle analisten van Play Sports zijn betere trainers - ook die zonder job en in 1B."

"Coucke en Devroe zullen Vanhaezebrouck een dezer dagen ontslaan"

"Marc Coucke en Luc Devroe zullen Hein Vanhaezebrouck ongetwijfeld een dezer dagen ontslaan - omdat bestuursmensen áltijd wachten tot dat moment waarop de naakte cijfers met de steun van de vox populi het perfecte alibi kunnen vormen voor hun eigen fouten", gaat Keygnaert verder. "In de negentigste minuut wisselde Vanhaezebrouck Dimata door Lawrence..., en Hein ging voor zijn dug-out en de eretribune staan. Last man standing."

Poll: Zou Dury als trainer van Anderlecht een betere optie zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Dinamo Zagreb

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024