'Real en Barça geven niet op, Manchester United maakt prijs Pogba bekend'

'Real en Barça geven niet op, Manchester United maakt prijs Pogba bekend'
Vrijdag 03 augustus 2018 - 19:00   I  

Paul Pogba (25) moet zich eerstdaags opnieuw aanmelden bij Manchester United, maar het is lang nog niet zeker of de Franse wereldkampioen ook nog effectief zal uitkomen voor zijn huidige werkgever. Er wordt immers langs alle kanten aan de mouw van Pogba getrokken.

Barcelona, Juventus en Real Madrid hebben allen een oogje op Pogba. Volgens Don Balon zijn Barça en Real concreet voor de speler van Manchester United. Bij De Koninklijke willen ze hun middenveld van een facelift voorzien. Luka Modric zou verkocht kunnen worden aan Internazionale en dan zou er een plaatsje vrijkomen voor Pogba.

Manchester United staat niet weigerachtig tegenover een vertrek van Pogba. De Fransman kan al een tijdje niet meer door één deur met trainer José Mourinho en aast op een vertrek. Bij de Engelse recordkampioen zouden ze 100 miljoen euro willen vangen bij een vertrek van hun middenvelder.

Real Madrid wil de prijs drukken

Of Real Madrid bereid is om dat bedrag over te maken op de bankrekening van United, is nog maar de vraag. Volgens Don Balon zou Real de prijs willen drukken en maximaal 90 miljoen euro willen ophoesten. In een ideale wereld zou Real Casemiro en Toni Kroos willen koppelen aan Pogba. Een middenveld waar je al eens mee buiten kan komen, niet?

TAGS  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  Manchester United  I  Juventus  I  Internazionale

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024