'Anderlecht halveert vraagprijs Kara, transfer snel in kannen en kruiken'

'Anderlecht halveert vraagprijs Kara, transfer snel in kannen en kruiken'
Donderdag 02 augustus 2018 - 10:45   I   door Redactie

Kara Mbodj zou dan toch vertrekken bij RSC Anderlecht. De Senegalese verdediger staat naar verluidt dicht bij een transfer naar het buitenland.

De Engelse promovendus Fulham is geïnteresseerd in Kara. Volgens de Engels pers wordt er al enkele dagen onderhandeld over een transfer.

Anderlecht staat niet weigerachtig tegenover een vertrek van Kara, zeker niet als de juiste prijs wordt betaald. De kans is dus groot dat hij de club zal verlaten. Bovendien versiert Kara dan alsnog een droomtransfer naar de Premier League. De tijd dringt, want op 9 augustus sluit in Engeland de transfermarkt.

Update: Anderlecht vraagt 5 miljoen euro voor Kara

Volgens Het Laatste Nieuws vraagt Anderlecht nog 5 miljoen euro voor Kara. Ter vergelijking: in het verleden kregen Leicester City en Crystal Palace nog te horen dat Kara 10 miljoen euro moest opbrengen.

Dat paars-wit 'slechts' 5 miljoen euro wil voor Kara zorgt ervoor dat alles in een stroomversnelling komt. Het Engelse Fulham ligt in polepositie en moet de transfer voor volgende week vrijdag - dan sluit de Engelse transfermarkt al - zien af te ronden.

TAGS  I  Anderlecht  I  Fulham

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024