Duchâtelet zorgt voor nieuwe rel in de JPL

Duchâtelet zorgt voor nieuwe rel in de JPL
Woensdag 28 december 2016 - 14:00   I   door Redactie

Roland Duchâtelet nam destijds Standard over, maar lag quasi van het begin onder vuur. Vooral doordat hij jarenlang de sterke man achter STVV was en mensen vonden dat er op die manier oneerlijk kon samengewerkt worden. Inmiddels deed Duchâtelet Standard van de hand en is hij weer meer te zien bij STVV.

Daar zorgde hij na de wedstrijd tegen Standard opnieuw voor wat problemen. Dat liet Peter Luts, een bekende Belgische deejay weten. Hij moest normaal gezien draaien na de wedstrijd, maar werd door Duchâtelet verplicht om te stoppen. Dat liet Luts weten via Facebook.

"Dit heb ik in mijn 25 jarige carriere nog nooit meegemaakt.. STVV boekt me voor een set na de match voor normaal een uur. Na letterlijk 1 plaat komt Mr Duchatelet mij zeggen dat ik mijn job naar zijn mening niet goed deed omdat de mensen niet aan het dansen waren, wat dan ook naar mijn inzien moeilijk lijkt na 1 plaat. Ik heb hem duidelijk vermeld dat dit mijn eerste plaat was en dat zijn mensen mij hebben geboekt voor de muziek waarvoor ik sta."

"Bij mijn 2de plaat ben ik op een zeer onrespectvolle en tactloze manier door iemand van zijn personeel aangemaand om per direct te stoppen omdat ik volgens hem Mr Duchatelet verkeerd geantwoord zou hebben wat helemaal niet zo was ?!?! Dit is voor mij gezichtsverlies en spijtig voor de mensen die me wel wilden zien en hier niet de kans voor kregen. Mr Duchatelet u heeft misschien veel geld, maar van tact en enige vorm van beleefdheid hebt u blijkbaar nog nooit gehoord."

TAGS  I  Nieuws  I   STVV  I   Peter Luts  I   Duchâtelet

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024