‘Real denkt aan Neymar, Hazard en 5 andere spelers om Ronaldo op te volgen’

‘Real denkt aan Neymar, Hazard en 5 andere spelers om Ronaldo op te volgen’
Dinsdag 10 juli 2018 - 21:11   I  

Cristiano Ronaldo (33) is niet langer een speler van Real Madrid. De Champions Leaguewinnaar maakte dinsdag via zijn officiële kanalen bekend dat de Portugese aanvaller zijn carrière verderzet bij Juventus. De zoektocht naar een opvolger voor CR7 kan nu écht losbarsten.

Tijdens de voorbije transferperiodes werd al meermaals gezegd en geschreven dat het bestuur van Real Madrid achter de schermen op zoek was naar een opvolger voor Ronaldo. Verschillende spelers werden al meerder keren in verband gebracht met een overstap naar Santiago Bernabéu en die namen zullen nu opnieuw de revue passeren.

Het staat in de sterren geschreven dat Real Madrid een grote vis aan de haak zal slaan. Eden Hazard (Chelsea), Neymar (PSG), Kylian Mbappé (PSG), Harry Kane (Tottenham), Robert Lewandowski (Bayern München), Mauro Icardi (Internazionale) en Paulo Dybala (Juventus) zijn allen op hun eigen manier mogelijke opvolgers van Ronaldo.

Perez droomt van Neymar

Het is een publiek geheim dat Neymar helemaal bovenaan op het verlanglijstje van Real-voorzitter Florentino Perez staat, maar in Parijs zijn ze niet zinnens om hun Braziliaanse vedette na amper één seizoen te laten gaan. Dan toch maar voor Eden Hazard gaan, Florentino?

Poll: Wie moet de vervanger van Ronaldo worden?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Juventus  I  Hazard  I  Neymar  I  PSG  I  Chelsea  I  Rode Duivels

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024