'Neymar spoorloos verdwenen na uitschakeling door Rode Duivels'

'Neymar spoorloos verdwenen na uitschakeling door Rode Duivels'
Zondag 08 juli 2018 - 14:20   I  

Neymar is er niet in geslaagd om dé held van Brazilië te worden. Maandenlang hield iedereen in Brazilië zijn of haar adem in, in de hoop dat Neymar zou fit geraken voor het WK. Dat gebeurde ook, maar echt schitteren deed Neymar zelden.

De Rode Duivels kegelden Brazilië uit het tornooi en dat betekende dus ook dat Neymar zijn valiezen mocht pakken. De spelers keerden inmiddels al terug naar huis, met een tussenlanding in Madrid. Normaal gezien zou Neymar vandaag samen met heel wat andere spelers en de staf geland moeten zijn in Brazilië, maar Neymar was helemaal niet te zien.

"De vlucht uit Sint-Petersburg maakte een tussenlanding in Madrid, waar het merendeel van de spelers actief in Europa afstapten. Een dertigtal fans wachtte de delegatie in Rio op met applaus. Douglas Costa en Philippe Coutinho maakten even tijd vrij voor de supporters, en er waren steunbetuigingen voor bondscoach Tite. Van Neymar, die volgens een mededeling van de Braziliaanse bond ook verwacht werd in Rio, geen spoor." Dat schrijft HLN.

Poll: Speelt Neymar volgend seizoen gewoon bij PSG?

TAGS  I  Neymar  I  Rode Duivels  I  WK  I  Brazilië

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024