Radja Nainggolan crasht met Ferrari tijdens België-Brazilië

Radja Nainggolan crasht met Ferrari tijdens België-Brazilië
Vrijdag 06 juli 2018 - 20:55   I  

De Belgen speelden een uitstekende eerste helft tegen Brazilië en dat deden ze zonder Radja Nainggolan. Als de Rode Duivels vanavond winnen van Brazilië zal niemand nog klagen over de niet-selectie van de middenvelder.

Roberto Martinez is niet zo'n fan van de middenvelder. Een ongeleid projectiel en dat bewijst de speler van Inter ook af en toe. Eens drinken, eens roken en zich eens goed laten horen; dat is Radja Nainggolan ook naast die geweldige voetballer.

Vandaag reed hij ook met zijn Ferrari in de vangrails. Dat weet Het Nieuwsblad. "De nieuwbakken speler van Internazionale was niet in Milaan maar in zijn vertrouwde Rome. Hij zou er volgens Leggo en Calciomercato enkele truitjes van ex-club AS Roma zijn gaan halen met zijn zwarte Ferrari GtC. Op de terugweg raakte hij echter een vangrail. Het accident gebeurde op de A1, zo’n vier kilometer ten noorden van het Toscaanse Arezzo. Nainggolan hield er zelf niets aan over. Zijn wagen liep wel blikschade op en werd naar aan Ferrarigarage in Prato geholpen."

Poll: Heb jij nog aan Nainggolan gedacht tijdens het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Nainggolan  I  Inter

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024