Boskamp over Neymar en Hazard: "Bij Eden zit er dat echt niet in"

Boskamp over Neymar en Hazard:
Vrijdag 06 juli 2018 - 11:27   I   door Fabian Morren

Johan Boskamp supportert vanavond vol voor de Rode Duivels tegen Brazilië. De Nederlander, die in België woont, beseft echter wel dat het echt niet evident wordt om te winnen.

"Ik hoop dat België wint. Al wordt het heel moeilijk, maar... moeilijk gaat ook. Dat moet als je wereldkampioen wil worden. De wedstrijd kondigt zich een beetje aan als het duel tussen Eden Hazard en Neymar. Logisch, het zijn de twee sterren en ze spelen op dezelfde positie. Neymar scoort veel meer dan Eden, die een echte liefhebber is. Neymar heeft dat ook, maar die heeft er nu de vallende ziekte bij gekregen. Dat zit er bij Eden echt niet in", aldus Boskamp.

"Niemand die de fratsen van Neymar leuk vindt", vervolgt Boskamp. "Dat kan in zijn nadeel gaan werken. Hij moet daar een keer mee stoppen. Hij speelt tegen Meunier, zijn ploegmaat bij PSG. Ik was verbaasd dat die zei dat hij een brommertje nodig heeft als Neymar hem voorbij is en versnelt. Niet zo nederig! Dan moet je maar zorgen dat hij er niet langskomt. Alleen maar hopen dat die gozer geen anderhalf uur blijft rollen of het gaat een lange nacht worden."

Poll: Moet Neymar stoppen met zo vaak te vallen?

TAGS  I  Boskamp  I  Rode Duivels  I  Brazilië  I  Neymar

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023