Zware uithaal naar Neymar: "Ga dan naar huis en ga slapen!"

Zware uithaal naar Neymar:
Dinsdag 03 juli 2018 - 10:08   I   door Redactie

Brazilië versloeg Mexico gisteren met 2-0. Neymar vestigde niet alleen de aandacht op zichzelf met een doelpunt en een assist. Hij stond ook in de schijnwerpers vanwege zijn overdreven reacties bij overtredingen van de Mexicanen.

"Dit is voetbal. Als hij niet aangeraakt wil worden, moet hij iets anders gaan doen”, zegt Miguel Layun, die (licht) op de enkels van Neymar ging staan.

"Hij maakt zich meer druk om op de grond te vallen", vervolgt Neymar. "Als hij wil liggen, moet hij naar huis gaan en slapen. Hij lag op de grond en ik raakte hem aan toen ik naar de bal zocht. Ik weet van zijn talenten, maar ook van zijn ‘trucjes’. We kennen Neymar en hij wil graag de hoofdrolspeler zijn, binnen en buiten de lijnen. Het is overduidelijk."

"Iedereen die de wedstrijd heeft gezien, weet wat ik bedoel", vervolgt Layun. "Hij is gewoon zo, dat is zijn persoonlijkheid. Maar je moet het apart zien en hem het beste wensen. Hij is een speler met veel talent en hopelijk gaat hij zich op een dag toeleggen op meer voetballen. Hij zou nog spectaculairder zijn als hij zich focust op voetballen in plaats van andere dingen.”

Poll: Vind jij Neymar een matennaaier?

TAGS  I  Neymar  I  Layun  I  Brazilië  I  Mexico

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024