Huiswerk van Mannaert is nog niet af: "Er komen nog 2 tot 3 spelers bij"

Huiswerk van Mannaert is nog niet af:
Zondag 01 juli 2018 - 13:30   I  

Ivan Leko mocht vandaag met Luan Peres al een zesde aanwinst ontvangen. Vincent Mannaert laat er dus geen gras over groeien en wacht niet tot wanneer de uitgaande transfers zijn afgerond. Die worden wel nog verwacht, maar voorlopig kan Leko dus beschikken over een erg straffe kern.

Dat wordt ook duidelijk momenteel tijdens de oefenwedstrijden. Club Brugge scoort momenteel aan de lopende band en ook gisteren won het met 6-0 van Torhout. Schrijvers en Rits konden scoren, maar ook Arnaut Groenveld liet zich op de linkerflank opmerken.

Hij voelt zich al meteen goed in Brugge en zou op termijn de vervanger moeten worden van Limbombe. De gave om belangrijk te zijn met flitsen lijkt ook de Nederlander te bezitten. "Ik heb altijd op die linkerflank gespeeld en was betrokken bij drie goals. Dus ik ben zeker wel tevreden", liet de Nederlander optekenen na de wedstrijd.

Tevreden coach

Ook Ivan Leko is tevreden over de prestaties van zijn ploeg, maar volgens de coach is het huiswerk van Mannaert nog niet af. Volgens Leko zouden er nog twee tot drie spelers op komst zijn. "De ploeg is nog niet compleet en we verwachten nog twee tot drie nieuwe spelers die kunnen zorgen voor extra concurrentie. Momenteel proberen we een sterk collectief te maken", aldus Ivan Leko.

Poll: Is Club Brugge favoriet voor de titel?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leko  I  Groeneveld  I  Mannaert

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024