DONE DEAL: AS Roma stelt al meteen straffe vervanger Nainggolan voor

DONE DEAL: AS Roma stelt al meteen straffe vervanger Nainggolan voor
Dinsdag 26 juni 2018 - 16:40   I  

Radja Nainggolan is geen speler meer van AS Roma. De Romeinen hadden geld nodig en voor de Belgische middenvelder kregen ze heel wat geld. Il Ninja mag zijn Italiaans avontuur nu verderzetten bij Inter, dat hem met open armen ontvangt.

De Romeinen hebben alvast een vervanger voor Nainggolan beet. Javier Pastore zat op een dood spoor bij PSG en komt Radja nu vervangen op het middenveld. Pastore was eigenlijk een koopje, want AS Roma betaalde maar ongeveer de helft van wat PSG enkele seizoenen terug voor de Argentijn op tafel heeft gelegd.

"Pastore tekende uiteindelijk een contract voor vijf seizoenen bij AS Roma. Hij komt voor zo'n 24,7 miljoen euro over van PSG, de ploeg waar hij sinds 2011 actief was. De Parijzenaars verliezen zo bijna de helft van de prijs,die ze destijds zelf betaalden (42 miljoen) voor de Argentijn aan Palermo." Dat schrijft Sporza.

"Degene met het meeste talent"

Sportief directeur Monchi is in de wolken met de transfer. "De transfer van Pastore maakt me heel blij. Hij is het type speler voor wie je naar het stadion komt. Ik heb in mijn carrière als sportief directeur al veel spelers getransfereerd, maar Javier is misschien wel degene met het meeste talent."

Poll: Zal Roma meer plezier beleven aan Pastore dan aan Nainggolan?

TAGS  I  AS Roma  I  Nainggolan  I  PSG  I  Pastore

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024