"Imke Courtois had een relatie met deze analist van Villa Sporza"

Woensdag 20 juni 2018 - 10:30   I  

Imke Courtois is tijdens het WK haast niet van het televisiescherm te halen. In Villa Sporza is ze bijna elke dag te zien om de wedstrijden te analyseren. Dat kunnen soms lange dagen zijn en dan is een amoureus avontuur nooit ver weg.

In 'De Journalist' vertelt Herman Brusselmans dat Imke een relatie zou hebben gehad met Yannick Ferrera. Die was dan ook niet tevreden toen Brusselmans zich in een column negatief ging uitlaten  over de voormalige Red Flame. In TV Familie heeft een sportjournalist het over de huidige situatie van Courtois.

"Of Imke en Yannick nú nog een koppel zijn, weet ik niet. Maar ze zijn het zeker geweest. Ze heeft het ooit wel eens binnenmonds toegegeven op tv, maar voorts wilden ze er nooit iets over kwijt. Maar collega's en ik zagen hen héél vaak samen in dezelfde auto arriveren op voetbalwedstrijden. Collega's wisten trouwens dat Imke en Yannick samenwoonden in Landen. Maar het werd altijd ontkend. Omdat die twee heel discreet willen zijn. Wees er dus maar zeker van dat ze het níet leuk vinden dat Herman Brusselmans dit nu aan de grote klok hangt. Eigenlijk wel een beetje een gemene streek van hem."

Poll: Ben jij fan van Courtois?

TAGS  I  Courtois  I  Ferrera  I  Villa Sporza

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024