Mignolet spreekt duidelijke taal tegen Klopp

Mignolet spreekt duidelijke taal tegen Klopp
Donderdag 27 oktober 2016 - 11:46   I  

Simon Mignolet speelde afgelopen dinsdag nog eens voor Liverpool in de League Cup tegen Tottenham. Hij speelde toen erg goed, maar waarschijnlijk zal zijn concurrent Karius gewoon weer in de competitie starten.

Mignolet blijft echter niet bij de pakken zitten. “Ik wil geen nummer twee zijn, da’s duidelijk. Ik wil spelen, en ik zal blijven vechten om mijn basisplaats terug te krijgen. Ik zal nooit opgeven. Ten eerste omdat het gewoonweg niet in mijn karakter zit", vertelt hij aan Liverpool Echo.

"Maar vooral omdat ik niet in een situatie verkeer waarin ik op de bank kan zitten: ik ben 28 jaar oud, en ik wil elke week spelen. Ik beschouw de huidige situatie als een uitdaging die ik aan kan. Hopelijk wordt het een eerlijke strijd, gebaseerd op prestaties op het veld.”

Het ziet er dus niet zo goed uit voor Mignolet, maar daar wil hij niet te hard over nadenken. "Dat ligt niet in mijn karakter. Ik zal het team en de club altijd steunen. Ik ben een Liverpool-speler, en blijf dankbaar voor de steun die ik krijg van de fans. Het is altijd leuk om te zien en te horen dat ze achter jou staan.

"Het enige dat ik kan doen is hard werken, topprestaties leveren en enkel op het veld spreken, zoals ik altijd heb gedaan. Dan kan je achteraf niet klagen dat je jezelf hebt tekortgedaan. Hopelijk krijg ik nog een kans om te tonen wat ik kan. Ik wil niet dat dat lang duurt.”

TAGS  I  Simon Mignolet  I   Liverpool  I   Jurgen Klopp

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024