Real opent de jacht: 'Deze 6 wereldtoppers in beeld als vervanger Ronaldo'

Real opent de jacht: 'Deze 6 wereldtoppers in beeld als vervanger Ronaldo'
Donderdag 07 juni 2018 - 17:33   I  

Zoals het er momenteel naar uitziet, ligt de toekomst van Cristiano Ronaldo niet langer in Santiago Bernabéu. Na de laatste ontmoeting tussen Ronaldo’s zaakwaarnemer Jorge Mendes en Real Madrid-voorzitter Florentino Perez is duidelijk geworden dat het water tussen beide partijen te diep is.

Ronaldo en Real Madrid geraken er niet uit over een nieuw contract en daarom wil de steraanvaller andere oorden opzoeken. Bovendien zou CR7 het ook meer dan gehad hebben met Real-voorzitter Perez. Die beloofde Ronaldo  een contractverlenging en de daarbij horende loonsverhoging, maar die kwamen er nooit.

Ronaldo is het nu kotsbeu en wil naar een andere club. Perez blijft niet bij de pakken zitten, zo weet Don Balon. De voorzitter van De Koninklijke zou ondertussen al op zoek zijn naar een nieuwe vedette die de aanval van Real Madrid kan leiden.

Verlanglijstje met 6 grote namen ligt al klaar

Perez zou ook al enkele namen op een verlanglijstje genoteerd hebben. Neymar blijft voor de voorzitter de gedroomde opvolger van Ronaldo, maar het is maar de vraag of de Braziliaan los te weken is bij PSG. Verder staan ook Harry Kane (Tottenham) en Robert Lewandowski (Bayern München) op het lijstje van Perez.

En dat is nog niet alles. Ook andere types zoals Kylian Mbappé (PSG), Mohamed Salah (Liverpool) en Paulo Dybala (Juventus) staan in de belangstelling van Real Madrid. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Dybala  I  Lewandowski  I  Kane  I  Mbappé  I  Neymar  I  Salah

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024