WK-tegenstander Southgate komt met boodschap voor Martinez en België

WK-tegenstander Southgate komt met boodschap voor Martinez en België
Dinsdag 05 juni 2018 - 21:50   I  

De Rode Duivels komen op het Wereldkampioenschap in Rusland in de groepsfase grootmacht Engeland tegen. De Engelse nationale ploeg is de moeilijkste tegenstander in de groep van de Belgische nationale ploeg en bondscoach Gareth Southgate kent Roberto Martinez maar al te goed.

Tegenover Sport/Voetbalmagazine vertelt Southgate dat Martinez de juiste man is voor de Rode Duivels. “Ik weet dat de stijl die Roberto Martínez hanteert zijn spelers goed past. Het duel met België zal voor ons een grote uitdaging worden. Hij was altijd bereid te praten met mij en zijn visie te delen. Roberto is echt een goeie man.”

De bondscoach van Engeland ziet naar een gouden generatie van België. “De generatie spelers die België heeft, is exceptioneel. In 2014 waren ze wat ongelukkig en 2016 zal als een teleurstelling voelen. Spelers als Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Romelu Lukaku zullen nog wel een tijdje voor de nationale ploeg uitkomen, maar er zijn ook spelers van rond de dertig. Voor hen is dit WK hét moment.”

Poll: Gaan de Rode Duivels winnen van Engeland op het WK?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Southgate  I  Engeland  I  WK

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024