Odoi spreekt zich uit over transfer naar Anderlecht, Club Brugge of AA Gent

Odoi spreekt zich uit over transfer naar Anderlecht, Club Brugge of AA Gent
Woensdag 30 mei 2018 - 16:34   I  

Denis Odoi dwong samen met zijn club Fulham de promotie naar de Premier League af. Onze landgenoot was een heel seizoen lang een basisspeler bij 'The Cottagers', maar het is nog niet helemaal duidelijk of hij ook volgend seizoen nog bij de club zal spelen.

Zo staan de Belgische ploegen klaarblijkelijk in de rij om de 30-jarige Odoi terug naar de Jupiler Pro League te halen. Sport/Voetbalmagazine meldt dat zowel Club Brugge, Anderlecht als AA Gent zich graag zou versterken met de polyvalente vleugelback.

Al twijfelt Odoi zelf of een terugkeer naar de Jupiler Pro League tot de mogelijkheden behoort. ‘‘Ik weet niet of een Belgische club een gelijkaardig salaris wil en kan betalen voor een verdediger van 30 jaar", zegt de ex-speler van onder meer OH Leuven, STVV en Sporting Lokeren.

"Bovendien is de situatie veranderd ondertussen. Had ik geen 65 procent van de wedstrijden gespeeld, kon ik weg voor een zachte prijs, maar dat is nu achterhaald", benadrukt Odoi. Dan toch maar met Fulham naar de Premier League?

Poll: Kan Odoi mee in de Premier League?

TAGS  I  Odoi  I  Fulham  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Lokeren

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024