Wilmots haalt woede Lukaku op de hals: “Heeft geen ballen, hij en ik dat gaat niet”

Wilmots haalt woede Lukaku op de hals: “Heeft geen ballen, hij en ik dat gaat niet”
Donderdag 10 mei 2018 - 20:33   I  

Hoogvliegers met Geert Vlieger op Play Sports heeft een vervolg gekregen met Rode Duivel Romelu Lukaku. In een openhartig gesprek praat Lukaku onder andere over het WK en de relatie met ex-bondscoach Marc Wilmots.

Over het komende WK is Lukaku optimistisch. “Ik geniet nu meer dan het vorig WK. Ik voelde toen geen appreciatie. Ik heb het met Wilmots erover gehad, maar dat haalde niet veel uit. Hij en ik, dat gaat niet. Het is gewoon zo, dat gebeurt nu eenmaal met sommige trainers.”

“Om eerlijk te zijn heb ik ook al nagetrapt zoals andere spelers dat al deden maar ik denk dat dat geen nut heeft. Ik had gewoon zoveel woede tegenover hem dat ik dingen heb gezegd die ik niet meende.”

“Zoals tegen Andorra, dat ik niet speelde tegen Andorra”, vervolgt Lukaku. “En dat voor de domste reden. Als hij ballen heeft zegt hij die reden zelf. Maar als ik voor zoiets niet ga spelen, laat me dan gewoon thuis, simpel. Ik had nooit een gevoel van vertrouwen bij Wilmots”, is Lukaku beenhard over voormalig bondscoach Wilmots.

Poll: Heeft Romelu Lukaku gelijk over Wilmots?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Hoogvliegers  I  Geert de Vlieger

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024