'Van Crombrugge wil liefst naar deze Belgische topclub'

'Van Crombrugge wil liefst naar deze Belgische topclub'
Woensdag 02 mei 2018 - 20:39   I  

Hendrik Van Crombrugge is op dit moment één van de meest gewilde spelers in de Jupiler Pro League. De 25-jarige doelman wist zich met KAS Eupen te handhaven op het hoogste niveau, maar wil komende zomer wel een stap hogerop zetten.

Vorige zomer kon Van Crombrugge al naar Ajax, maar toen oordeelde de goalie dat het nog te vroeg was om al te vertrekken bij Eupen. Nu liggen de kaarten anders en wil Van Crombrugge koste wat het kost een stap hogerop zetten.

De sterkhouder van Eupen ruilde zijn oude zaakwaarnemer Gunter Thiebaut in voor Jacques Lichtenstein. Niet toevallig, want Van Crombrugge hoopte via Lichtenstein een transfer naar Anderlecht door te drukken. Eén probleem: Van Crombrugge heeft geen zin om tweede viool te spelen - ook niet bij een topclub.

Standard of Club Brugge?

Als Anderlecht straks beslist om Matz Sels definitief aan zich te binden, zal Van Crombrugge dan ook twee keer nadenken vooraleer hij zijn krabbel bij paars-wit zet. De doelman zou in dat geval liever naar Standard gaan, maar het is niet duidelijk wat De Rouches van plan zijn met Guillermo Ochoa en of ze al dan niet een nieuwe doelman nodig hebben.

Sinds kort zou ook Club Brugge weer wat zien in een samenwerking met Van Crombrugge, maar het is nog niet helemaal duidelijk of de keeper eerste keus is bij het bestuur van blauw-zwart.

Poll: Welke club zal met Van Crombrugge aan de haal gaan?

TAGS  I  Van Crombrugge  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Standard  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Antwerp  I   Charleroi  I   Eupen

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024