STVV rekent af met KV Oostende

Zaterdag 28 april 2018 - 22:20   I

De laatste wedstrijd in play-off 2 van vanavond werd gespeeld tussen STVV en KV Oostende. Het werd een aangename pot voetbal mét vijf doelpunten. Vier voor STVV en eentje voor KVO, dat wel na een uur voetballen met 10 viel.

STVV begon goed aan de wedstrijd en net voor het halfuur kon Club-huurling Acolatse de thuisploeg op voorsprong brengen met een pegel. vrijwel meteen daarna scoorde Zivkovic vanop de stip tegen en was alles te herdoen voor STVV.

Na de rust werd het plots gemakkelijker voor STVV toen KVO met tien viel na de tweede gele kaart voor Nkaka. onmiddelijk daarna scoorde Bezus en werd het wel erg moeilijk voor de bezoekers. Akpom en opnieuw Bezus zorgden uiteindelijk voor de zware 4-1 cijfers. Op het einde werd Dutoit wel nog minutenlang verzorgd na een botsing bij de 4-1.

Poll: Snapt u dat De Roeck niet verder mag werken bij STVV?