'Deze twee ploegen uit Premier League openen jacht op Steven Defour'

'Deze twee ploegen uit Premier League openen jacht op Steven Defour'
Zaterdag 28 april 2018 - 16:41   I  

Steven Defour was naar eigen zeggen bezig aan zijn beste seizoen ooit toen daar abrupt een einde aan kwam door een blessure. Nu werkt hij keihard om terug te keren, liefst nog voor het WK. Waar hij volgend seizoen zal spelen is nog niet helemaal duidelijk.

Burnley is erg tevreden over de Rode Duivel en zou graag verderdoen met Defour. Ook de middenvelder zelf heeft zijn draai gevonden daar en heeft er niets op tegen om verder te voetballen bij Burnley. De goede prestaties dit seizoen hebben ervoor gezorgd dat Burnley misschien zelfs Europees zal spelen volgend seizoen.

Toch is de interesse uit Engeland groot, want niet enkel Burnley zou Defour in de ploeg willen. Ook West Ham en Everton hebben Defour op het lijstje staan. Ook twee ploegen met naam en faam, misschien zelfs meer dan Burnley

"Als ze neen zeggen is het neen"

Volgens Defour ligt de bal eigenlijk in het kamp van Burnley. “Ik kan daar momenteel eigenlijk weinig zinnigs over zeggen. Voor een transfer moet alles via Burnley gaan. Ik heb er nog een contract voor een jaar plus optie. Als zij categoriek nee zeggen, dan is het nee. Maar ik ben gelukkig in Burnley en heb daar een goed seizoen gehad", aldus Defour volgens Het Nieuwsblad.

Poll: Blijft Defour beter bij Burnley?

TAGS  I  Burnley  I   Everton  I   West Ham  I   Defour

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024