'AC Milan komt voor Dendoncker, maar wil nu deze Anderlecht-speler'

'AC Milan komt voor Dendoncker, maar wil nu deze Anderlecht-speler'
Zaterdag 28 april 2018 - 12:40   I  

Leander Dendoncker verlaat meer dan waarschijnlijk Anderlecht. De interesse in de middenvelder is enorm en het lijkt er niet op dat Anderlecht de Rode Duivel kan overtuigen om er nog een extra jaar bij te doen. Eigenlijk was dit al het seizoen teveel voor Dendoncker.

Ook andere ploeggenoten kunnen genieten van die interesse, want de tribune van Anderlecht zit bomvol met scouts van buitenlandse topclubs. Zo kwam ook AC Milan Dendoncker scouten in november, maar de scouts van AC Milan waren vooral onder de indruk van ene Henry Onyekuru. De Nigeriaanse flankspeler van Anderlecht was voor zijn blessure aan een erg goede periode bezig.

En dat was dus ook de Italiaanse scouts niet ontgaan. Die hadden Onyekuru met stip genoteerd en zouden ook nog altijd geïnteresseerd zijn om Onyekuru naar Milan te halen. Daarvoor zal het wel moeten onderhandelen met Everton, waar Onyekuru nog een contract heeft tot 2022.

Fitheid?

De vraag is ook hoe fit Onyekuru al is na zijn blessure. Deze week maakte hij zijn eerste speelminuten bij de beloften en Vanhaezebrouck zou hem maar al te graag gebruiken in het eerste elftal. Alleen willen ze bij paars-wit (en bij Everton) geen risico's nemen. Ook het WK staat nog voor de deur voor Onyekuru, dus een sterke prestatie daar kan een eventuele transfer versnellen.

Poll: Ligt de toekomst van Onyekuru in de Premier League?

TAGS  I  Anderlecht  I   AC Milan  I   Onyekuru  I   Everton

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024