Mignolet is duidelijk over zijn eigen toekomst: "Absoluut niet!"

Mignolet is duidelijk over zijn eigen toekomst:
Dinsdag 24 april 2018 - 07:45   I  

Simon Mignolet is bankzitter geworden bij Liverpool en dat was, vooral in het begin, niet gemakkelijk om mee om te gaan. Liverpool kan deze week een gooi doen naar de finale van de Champions League, maar Mignolet moet dat vanop de bank beleven.

Het lijkt er ook niet op dat zijn situatie nog zal veranderen dit seizoen. Wat volgend seizoen brengt weet Mignolet nog niet. Van één ding is hij wel zeker, hij wil niet wegrotten op de bank. Als Liverpool hem dacht te houden als reservedoelman, dan zijn er eraan voor de moeite.

"Absoluut niet, dit is écht niets voor mij. Het heeft nu al te lang geduurd. Op de bank ben ik veel nerveuzer dan op het veld. Ik wil iets kunnen bijdragen." Dat vertelde Mignolet zelf in Het Laatste Nieuws.

"We zien wel na het WK"

Waar zijn toekomst dan juist ligt, dat weet Mignolet nog niet. Hij probeert zich nu te focussen en te blijven werken. Als Karius of Courtois uitvalt met een blessure wil hij topfit zijn om de heren te vervangen. Zijn focus ligt dus ook op het WK. Nadien kan hij nog steeds zien wat de volgende stap is in zijn carrière.

"Ik heb nog een contract voor drie seizoenen en ben nog niet bezig met wat er deze zomer te gebeuren staat. Ik werk voor de ploeg en het WK. De rest is voor mensen van de club en makelaars."

Poll: Moet Mignolet Liverpool verlaten?

TAGS  I  Liverpool  I   Mignolet

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024

maandag 8 april 2024