Bölöni kondigt transfer bij Antwerp aan: ‘Bestuur is met hem bezig’

Bölöni kondigt transfer bij Antwerp aan: ‘Bestuur is met hem bezig’
Woensdag 18 april 2018 - 17:45   I  

Royal Antwerp FC wil volgend seizoen nog sterker dan tijdens deze jaargang voor de dag komen. De oudste club van het land wil zich de komende maanden dan ook gericht versterken. Eén van de spelers die Laszlo Bölöni graag in zijn ploeg wil, is Aurélio Buta.

Antwerp huurt Buta tot het einde van het seizoen van de Portugese topclub Benfica. Bölöni zou de 21-jarige Angolees ook volgend jaar graag op de Bosuil houden. "Buta kennen we intussen goed genoeg. Ik zou graag willen dat hij blijft, want hij heeft ons al tevreden gesteld. Het ­bestuur is ermee bezig", tekende Gazet van Antwerpen op uit de mond van Bölöni.

Dat de rechtsback even out is, verandert niets aan de zaak. Al is het wel een domper. "Bij Buta had ik zelfs niet door dat hij geraakt was, net als de ref dacht ik dat hij ­simuleerde. Helaas was het veel erger dan verwacht.”

Pitroipa

Wat Antwerp precies van plan is met Jonathan Pitroipa, is niet duidelijk. ? “Dat is een ander verhaal. Dat komt nog op tafel", aldus Bölöni. Het feit dat de optie in zijn contract niet werd gelicht, is wel een al een teken aan de wand.

Poll: Moet Antwerp Buta langer aan zich binden?

TAGS  I  Buta  I   Antwerp  I   Bölöni

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024