Club Brugge-doelman is het beu en wil weg: "Ik heb verschillende opties"

Club Brugge-doelman is het beu en wil weg:
Zaterdag 07 april 2018 - 13:27   I  

Club Brugge gebruikte dit seizoen al vijf verschillende doelmannen, maar toch kreeg de jonge - én getalenteerde - Jens Teunckens nooit een kans. Meer zelfs: in januari besliste het blauw-zwarte bestuur om de 20-jarige doelman op uitleenbasis naar Royal Antwerp FC te sturen.

Waar Teunckens volgend seizoen zal spelen, is niet duidelijk. "Ik concentreer me eerst op de volgende weken. Er zijn verschillende opties. We zien we wel wat er uit de bus komt. Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik ergens eerste of tweede keeper moet zijn", benadrukt de jongeling in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

In play-off 2 krijgt de huurling van Club Brugge alleszins de kans om zich voor het eerst op het hoogste niveau te tonen. "Ik ben er nog niet uit wanneer, maar hij krijgt een kans om zich uit te drukken", vertelde Antwerp-coach Laszlo Bölöni afgelopen donderdag nog.

Teunckens wacht zijn moment geduldig af. "Ik hoop er op en doe er alles voor op training. De trainer heeft me er nog niet over aangesproken. Het is jammer dat we naast play-off 1 grepen, maar dan was de kans dat ik zou spelen kleiner. Toch blijf ik geduldig. Met Sinan Bolat heb ik niet de minste voor me. Je kan hem helemaal niets verwijten. Ik blijf rustig, maar zorg wel dat ik klaar ben."

Poll: Moet Club Brugge overwegen om Teunckens een kans te geven?

TAGS  I  Teunckens  I   Bolat  I   Antwerp  I   Club Brugge

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024