Bolat over avontuur bij Club Brugge: "Het lag niet aan mij"

Bolat over avontuur bij Club Brugge:
Woensdag 04 april 2018 - 14:40   I  

Sinan Bolat bewees dit seizoen dat hij een betrouwbaar sluitstuk is in eerste klasse. Bij Antwerp heeft hij punten gepakt voor zijn ploeg, iets wat hij in Club Brugge niet kon doen. Daar verzeilde hij op de bank en vertrok hij later alweer langs de achterpoort.

Toch heeft Bolat zich zijn transfer naar Club Brugge nog niet beklaagd. Zijn broer en zaakwaarnemer, Baris Bolat, vindt nog steeds dat hij de goede keuze heeft gemaakt destijds. Het was Baris die Sinan kon overtuigen en daar heeft hij nog steeds geen spijt van.

"Toen was dat zeker geen slechte keuze. Hij moest spelen en Club was de ideale kans om zich opnieuw te lanceren. Had ik hem iets anders kunnen aanraden? Eerlijk gezegd niet. Als je bij Club Brugge kan spelen, mag je niet klagen. En hij stond in het begin ook in doel. Het is anders gelopen dan verwacht. De dagen en maanden die hij daar op de bank heeft gezeten, hebben hem sterker gemaakt", aldus Baris Bolat in Sport/Voetbalmagazine.

"Het lag niet aan mij"

Sinan Bolat kon dus nooit doorbreken bij Club Brugge, maar nu laat hij toch zien dat hij de kwaliteiten heeft. Ergens voelt dat toch aan als een overwinning. "Het is mooi dat ik nu kan zeggen: 'Ik had gelijk. Het lag niet aan mijn kwaliteiten dat ik niet speelde bij Club Brugge .' Nu ziet iedereen het hé", aldus Sinan Bolat.

Poll: Zou Bolat nu onder de lat staan bij Club Brugge?

TAGS  I  Bolat  I   Club Brugge  I   Antwerp

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024