Belangrijke update over toekomst Lewandowski

Belangrijke update over toekomst Lewandowski
Maandag 02 april 2018 - 21:50   I  

Er was de voorbije weken heel wat te doen omtrent Robert Lewandowski. De Poolse doelpuntenmachine werd al meermaals in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar bij Bayern München zijn ze niet van plan om hun topspeler naar Spanje te laten gaan.

Karl-Heinz Rummenigge, bestuursvoorzitter bij Bayern München, liet vorige week al weten dat Lewandowski nergens heen gaat. “Ik wil er zelfs een weddenschap voor aangaan”, zei Rummenigge in Kicker. “Robert is ontzettend belangrijk voor ons en misschien wel de beste spits in Europa. Hij zal hier ook volgend seizoen spelen.”

Iets wat Bayern-trainer Jupp Heynckes nog eens herhaalde. "Karl-Heinz Rummenigge heeft al heel duidelijk gecommuniceerd over dit onderwerp. Real Madrid heeft nul procent kans om Lewandowski binnen te halen", aldus de coach van de Duitse recordkampioen.

Bij Bayern München zijn ze er dus zeker van dat Lewandowski ook volgend seizoen nog actief zal zijn in de Allianz Arena. Al blijft het maar de vraag of de 29-jarige Pool bij Bayern wil blijven. Volgens diverse media zou Lewandowski zelf dromen van een overgang naar Real Madrid.

Poll: Moet Lewandowski weg bij Bayern München?

TAGS  I  Lewandowski  I   Bayern München  I   Real Madrid

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024