‘Real Madrid wil recordbedrag ophoesten voor… ex-speler’

‘Real Madrid wil recordbedrag ophoesten voor… ex-speler’
Zondag 01 april 2018 - 14:26   I  

Real Madrid is van plan om fors te investeren tijdens de volgende transferperiode. De resultaten in de Primera Division lieten te wensen over en dat is allesbehalve naar de zin van voorzitter Florentino Perez. Die heeft nu zijn zinnen gezet op… een ex-speler van Real.

Volgens The Express is Real Madrid van plan om niemand minder dan Alvaro Morata terug te halen naar Santiago Bernabéu. De spits ruilde De Koninklijke pas vorige zomer in voor Chelsea, waar hij het vooral in het begin van het seizoen uitstekend doet. Bij Real hebben ze spijt dat ze Morata lieten gaan en zouden ze hun fout willen rechtzetten.

De Spaanse topclub verkocht de 25-jarige Morata iets minder dan een jaar geleden voor 65 miljoen euro aan Chelsea en zou nu bereid zijn om op zijn minst hetzelfde bedrag op tafel te leggen om de spits terug te halen naar Madrid. Of Chelsea wil meewerken aan een deal is niet duidelijk.

Tot slot is het ook maar de vraag of Morata staat te springen voor een terugkeer naar Madrid. In het verleden slaagde de Spanjaard er tijdens twee periodes bij Real niet in om zich tot een titularis te ontpoppen. Morata vertrok dan ook omwille van een gebrek aan kansen bij De Koninklijke.

Poll: Moet Real Madrid Morata terughalen?

TAGS  I  Real Madrid  I   Morata  I   Chelsea

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024