‘Chelsea brengt bod van 150 miljoen uit op deze Real-ster’

‘Chelsea brengt bod van 150 miljoen uit op deze Real-ster’
Zaterdag 31 maart 2018 - 23:37   I  

Chelsea is bezig aan ietwat belabberd seizoen. Antonio Conte slaagde er de voorbije maanden nog nauwelijks in om zijn ploeg te laten voetballen zoals tijdens het kampioenenjaar. Momenteel staat Chelsea pas vijfde en dat is niet naar de zin van de steenrijke eigenaar Roman Abramovich.

De Russische miljardair zou niet alleen de trainer willen vervangen, maar ook van plan zijn om met de grove borstel door de huidige spelerskern te gaan. Enkele vet betaalde (pseudo)vedetten zouden mogen opkrassen en worden vervangen door topspelers. Eén van de spelers op het verlanglijstje van de Londense club is… Marco Asensio.

Het is een publiek geheim dat heel wat Europese topclubs een oogje hebben op de nog steeds maar 22-jarige Asensio, die bij Real Madrid en de Spaanse nationale ploeg al liet zien heel wat in zijn mars te hebben. Door de hevige concurrentie bij Real is Asensio echter onbetwiste titularis, iets wat hem steeds meer voor de borst stoot.

150 miljoen

Her en der wordt gefluisterd dat de Spanjaard met Nederlandse roots graag andere oorden zou opzoeken als hij niet meer speelgelegenheid krijgt van trainer Zinédine Zidane. Iets wat als muziek in de oren van Chelsea klinkt. Volgens Don Balon ondernamen de Engelsen zelfs al actie en brachten ze een bod van zomaar eventjes 150 miljoen uit op Asensio.

Real Madrid zou ondanks de vele miljoenen niet van plan zijn om zijn goudhaantje te laten gaan. In Santiago Bernabéu zien ze immers een belangrijke rol weggelegd in de nabije toekomst van Real.

Poll: Is Asensio 150 miljoen euro waard?

TAGS  I  Asensio  I   Real Madrid  I   Chelsea

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024