‘Bayern München wil deze topspits als vervanger van Lewandowski’

‘Bayern München wil deze topspits als vervanger van Lewandowski’
Vrijdag 30 maart 2018 - 21:05   I  

Hoewel ze bij Bayern München onlangs nog verkondigden dat Robert Lewandowski ook volgend seizoen nog in de Allianz Arena zal spelen, is de Duitse topclub achter de schermen toch op zoek naar een vervanger voor de Poolse topspits.

Volgens de Spaanse krant AS heeft dat alles te maken met de vertrekwens van Lewandowski. De doelpuntenmachine heeft voor zichzelf uitgemaakt dat het tijd is om Bayern München te verlaten en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Lewandowski zou dromen van één club: Real Madrid.

De voorbije weken werd Lewa al meermaals in verband gebracht met een overstap naar Santiago Bernabéu, maar het is niet duidelijk of Real Madrid een erg hoge transfersom op tafel wil leggen voor de spits die in augustus van dit jaar zijn dertigste verjaardag viert.

Als blijkt dat Lewandowski niet te houden is, zal Bayern niet bij de pakken blijven zitten. Het heeft nu zelfs al een mogelijke vervanger voor de Pool op het oog: Alvaro Morata. De Spaanse aanvaller speelt nog maar sinds vorige zomer bij Chelsea, maar bij Bayern zouden ze helemaal gek zijn van Morata.

Poll: Zou Morata een goede vervanger zijn voor Lewandowski?

TAGS  I  Lewandowski  I   Bayern München  I   Real Madrid  I   Morata  I   Chelsea

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024