'Zulte Waregem rondt alweer opmerkelijke transfer af'

'Zulte Waregem rondt alweer opmerkelijke transfer af'
Maandag 26 maart 2018 - 09:49   I  

Zulte Waregem beleefde tot dusver een tegenvallend seizoen. De fusieploeg kende in de loop van het seizoen een ongelofelijke vormdip en moest zelfs heel eventjes voor het degradatiespook vrezen. De komende maanden wil Zulte Waregem zich herpakken, en daarom speurt het achter de schermen ook al naar versterking.

Vorige week lekte al uit dat Zulte Waregem zich (zo goed als zeker) zal versterken met Erdin Demir, wiens contract bij Waasland-Beveren na het einde van dit seizoen afloopt. De linksachter wil een stap hogerop zetten en is quasi helemaal rond met Zulte Waregem, dat de speler gratis kan overnemen.

Volgens Het Laatste Nieuws zal Essevee zijn defensieve compartiment nog wat extra versterken. Zo staat Zulte Waregem op het punt om de 24-jarige Marc Bürki aan te trekken. De Zwitserse verdediger staat momenteel nog op de loonlijst bij Young Boys Bern in zijn vaderland, maar ook hij is straks einde contract.

Marco Bürki is overigens de jongere broer van Borussia Dortmund-speler Roman Bürki (27). Dortmund nam Bürki in de zomer van 2015 over van Freiburg en in het Signal Iduna Park werd de Zwitser meteen eerste doelman.

Poll: Is dit een goede aanwinst voor Zulte Waregem?

TAGS  I  Bürki  I   Young Boys Bern  I   Zulte Waregem  I   Borussia Dortmund

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024