Courtois heeft duidelijk boodschap over toekomst Chelsea: "Weet ik zeker"

Courtois heeft duidelijk boodschap over toekomst Chelsea:
Zondag 25 maart 2018 - 15:18   I  

Verlengt Thibaut Courtois zijn contract bij Chelsea of niet? Onze nationale doelman wil pas na afloop van het seizoen rond de tafel zitten met zijn werkgever, maar vertelde gisteren voor de microfoon van Peter Vandenbempt waarom hij dat wil doen. En het WK speelt daarin een grote rol.

"Ik heb nog één jaar contract en voel me goed bij Chelsea. Op het einde van het seizoen gaan we samenzitten en een goede visie neerzetten. Ik leef daar rustig naartoe en weet dat ik ook volgend jaar nog bij Chelsea zal zitten. Als ik met een duidelijk idee naar het WK ga, bijtekenen of nog een jaar wachten, dan heb ik een vrij hoofd op het WK. Ik ben nog altijd trots om bij Chelsea te spelen en wil er nog successen boeken", aldus Courtois.

Kritiek op prestaties

Courtois kreeg de laatste weken, en zeker na de doelpunten in Camp Nou, de nodige kritiek over zich heen. Volgens hem spelen de speculaties over zijn toekomst daarin een grote rol. "Ik denk dat dat de grootste factor is in alles wat ik nu over me heen krijg. Die speculaties over mijn toekomst spelen zeker mee."

De Rode Duivel kan trouwens erg goed om met die kritiek. "Ik kan wel lachen met die grappen op sociale media. Ik stuurde na de wedstrijd zelf naar mijn vrienden "heb je een netje voor mij?". Die scheldwoorden zijn natuurlijk iets anders. Er is veel jaloezie, maar ik weet dat ik elke dag hard werk om beter te worden."

Poll: Is de kritiek op Courtois terecht?

TAGS  I  Courtois  I   Rode Duivels  I   Chelsea

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024