Batshuayi komt met opvallende mededeling over terugkeer naar Chelsea

Batshuayi komt met opvallende mededeling over terugkeer naar Chelsea
Zaterdag 24 maart 2018 - 15:21   I  

Batshuayi verliet Chelsea afgelopen winterperiode en dat heeft de spits duidelijk deugd gedaan. Hij ontbolstert helemaal in Dortmund, waar hij zich meteen in de harten van de fans heeft kunnen voetballen. Hij maakt indruk en Dortmund zou hem maar al te graag langer aan zich binden, maar dat kan wel eens erg lastig worden.

Momenteel wordt Batshuayi door Dortmund gehuurd van Chelsea. In de huurovereenkomst werd geen optie tot definitieve aankoop opgenomen. Dat betekent dat er dus terug aan de onderhandelingstafel zal moeten worden gezeten als Dortmund de aanvaller definitief wil overnemen. Bij Dortmund weten ze nu al dat ze minstens 50 miljoen euro zullen moeten betalen. “Wij moeten ons op die positie voor komend seizoen serieus versterken”, zei technisch directeur Michael Zorc aan Bild.

"Niet praten over Chelsea"

Vandaag mochten de journalisten vragen stellen aan Michy Batshuayi na de training van de Rode Duivels. Batshuayi had slechts één wens, hij weigerde vragen te beantwoorden over Chelsea. "Ik wil niet over mijn toekomst praten. Niet over transfers, niet over Chelsea. Alleen over Dortmund en de nationale ploeg."

Geen vragen over zijn toekomst dus. Eerder had hij wel al gezegd dat hij zich goed voelde bij Dortmund, maar ook toen wou hij zich niet uitspreken over een terugkeer naar Engeland. “Ik voel me hier erg goed, maar dat is een zaak tussen Dortmund en Chelsea", aldus de spits toen.

Veel vertrouwen

Van Conte kreeg hij amper vertrouwen, maar in Dortmund krijgt hij het vertrouwen wel. Dat kan wonderen doen met een speler en Batshuayi is dan ook nog steeds erg gelukkig in Duitsland. 

"Ik ben goed ontvangen bij Dortmund. Ik krijg vertrouwen van de club en de ploegmaats. Dat doet deugd. Toen ik even niet scoorde heb ik me wel even vragen gesteld, dat is normaal. Maar het is nadien weer beginnen lopen. Ik heb moeilijke momenten gekend, maar nu voel ik me goed. Dat is duidelijk. Maar ik ben een perfectionist en weet dat ik nog beter kan. Maar ik ben tevreden met de evolutie die ik bij Dortmund heb gemaakt." 

Poll: Moet Batshuayi in Dortmund blijven?

TAGS  I  Batshuayi  I   Dortmund  I   Chelsea

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024