'Leko zorgt voor één 'verrassing' in opstelling Club Brugge'

'Leko zorgt voor één 'verrassing' in opstelling Club Brugge'
Zaterdag 10 maart 2018 - 08:50   I  

Club Brugge gaat zondag, op de laatste speeldag van de reguliere competitie, op bezoek bij STVV. De competitieleider wil ook op speeldag dertig nog eens drie punten pakken en het spreekt voor zicht dat Ivan Leko ook graag van zijn ex-club zou winnen.

In aanloop naar de wedstrijd raakte ook duidelijk voor welk elftal de trainer van blauw-zwart zal kiezen. Vier spelers staan op één gele kaart van schorsing. Na afloop van de reguliere competitie vallen de gele kaarten weg, maar een vijfde gele kaart op speeldag dertig staat wel gelijk aan het missen van de eerste speeldag in de play-offs.

Beste ploeg aan de aftrap

Iets wat een trainer koste wat het kost wil vermijden, maar Leko kondigde vrijdagmiddag op zijn wekelijkse persbabbel al aan dat hij daarom niet zal roteren. "We bereiden ons maximaal voor en ik wil dan ook met mijn beste ploeg aan de aftrap verschijnen", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van de Club-trainer. "We zullen dus geen rekening houden met die gele kaarten en hebben alles en iedereen nodig om STVV te verslaan."

Dat blijkt ook uit de vermoedelijke opstelling van Club Brugge. Zo verschijnen Ruud Vormer en Abdoulay Diaby gewoon aan de aftrap. Eén 'verrassing' in de basiself van Leko: Stefano Denswil behoudt zijn basisplaats. Her en der werd gesuggereerd dat Alexander Scholz opnieuw zou spelen, maar dat is dus niet het geval. Het komt ergens goed uit, aangezien de Deen ook op één kaart van schorsing staat. Het laatste gele gevaar, Emmanuel Dennis, zit eveneens op de bank.

De vermoedelijke opstelling:

Vermeer - Mitrovic, Mechele, Denswil - Cools, Vormer, Vanaken, Clasie, Limbombe - Wesley, Diaby.

Poll: Zal Club Brugge winnen van STVV?

TAGS  I  Dennis  I   Scholz  I   Vormer  I   Diaby  I   Denswil  I   Leko  I   Club Brugge  I   STVV

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024