Raiola kleeft onvoorstelbaar transferbedrag op het hoofd van Balotelli

Raiola kleeft onvoorstelbaar transferbedrag op het hoofd van Balotelli
Vrijdag 02 maart 2018 - 23:09   I  

Mario Balotelli is momenteel aan zijn tweede seizoen bij de Franse club OGC Nice bezig. De excentrieke Italiaan kwam er – ongelofelijk, maar waar – tot rust. Nu het contract van de Italiaan aan het einde van het seizoen afloopt, is het evenwel niet duidelijk waar zijn toekomst ligt.

Bij Nice maakten ze tijdens de voorbije maanden al duidelijk dat het moeilijk wordt om Balotelli langer te houden. De ex-speler van onder meer Internazionale, Manchester City en AC Milan is momenteel één van de grootverdieners bij de Franse subtopper en weegt stilaan te zwaar op de begroting. En dat wil zeggen dat Balotelli straks gratis en voor niets andere oorden kan opzoeken.

Onlangs werd Super Mario nog in verband gebracht met een overstap naar Napoli. De Italiaanse topclub zou wel wat zien in de aanvaller en overwegen om hem een contract aan te bieden. Al blijft het nog steeds afwachten welk Balotelli volgend seizoen zal verdedigen.

Volgens Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Balotelli, ligt de spits alvast goed in de markt. Volgens de Nederlander met Italiaanse roots is zijn cliënt zelfs 100 miljoen euro waard in het hedendaagse voetbalwereldje. Dat liet hij optekenen bij het Italiaanse TV-station RAI.

Juventus, Roma, Napoli en Inter

“Mario staat open voor een terugkeer naar de Serie A. Hij is één van de tien beste spitsen ter wereld en de allerbeste van Italië. Hij is 100 miljoen euro waard, maar is straks een vrije speler. Dat wil zeggen dat hij een absoluut koopje is", aldus Raiola.

“Ik zat reeds rond de tafel met heel wat Engelse en Italiaanse ploegen. Ik sprak onder meer met Juventus, AS Roma, Napoli en Internazionale. AC Milan? Neen, want daar regelt sportief directeur Massimiliano Mirabelli de transfers en met hem praat ik niet. Ik zit niet op zijn niveau.”

Of de interesse van topclubs als Juventus, Roma en Napoli écht concreet is, valt nog even af te wachten. Al is het alvast uitkijken naar welke club het aandurft om met Balotelli – toch nog steeds een beetje gek durven we te vermoeden – in zee te gaan.

Poll: Is Balotelli 100 miljoen euro waard?

TAGS  I  Balotelli  I   Nice  I   Juventus  I   Internazionale  I   AS Roma  I   Napoli

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024