Leko vist deze speler opnieuw op voor 'galawedstrijd' tegen KV Kortrijk

Leko vist deze speler opnieuw op voor 'galawedstrijd' tegen KV Kortrijk
Vrijdag 02 maart 2018 - 13:42   I  

Ivan Leko neemt het met Club Brugge deze week op tegen KV Kortrijk. De laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie staat voor Club volledig in het teken van de fans. Met de #ThanksFans proberen ze het blauw-zwarte legioen nog één keer in de bloemetjes te zetten en hun warm te maken voor de Play-Offs.

Al moet er natuurlijk vooral gewonnen worden, want Club Brugge heeft na nieuwjaar niet veel punten meer gepakt. In het eigen stadion tegen KV Kortrijk moet dat wel gebeuren, al wordt dat niet eenvoudig. KV Kortrijk speelt ijzersterk onder De Boeck en heeft de punten nodig voor een plekje in de top 6 af te dwingen.

Leko kan wel weer beroep doen op Alexander Scholz. De Deense verdediger ontbrak vorige week tegen zijn ex-ploeg Standard, maar is er nu opnieuw bij. Of hij ook opnieuw mag starten wordt afwachten, want Stefano Denswil speelde geen slechte wedstrijd onder de moeilijke omstandigheden in Sclessin.

Clasie of Nakamba?

Voor de rest zitten er geen verrassingen in de selectie van Leko. De Kroaat kan rekenen op een quasi fitte kern (op Poulain en Decarli na) en zal dus op volle kracht strijden tegen 'De Kerels'. Wel wordt het afwachten wie op het middenveld de voorkeur krijgt. Nakamba keert na een schorsing terug in de selectie. Misschien zal Clasie plaats moeten ruimen, al is Leko wel fan van de Nederlander.

Poll: Wint Club Brugge tegen KV Kortrijk?

TAGS  I  Club Brugge  I   Leko  I   Scholz

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024