‘Lewandowski is op weg naar één van deze 4 topclubs’

‘Lewandowski is op weg naar één van deze 4 topclubs’
Donderdag 01 maart 2018 - 23:30   I  

In welk shirt maakt Robert Lewandowski volgend seizoen doelpunten? Het is nog even koffiedikkijken. Eén ding is zeker: de steraanvaller van FC Bayern München lijkt weg te willen uit de Allianz Arena en is op weg naar een andere topclub.

Volgens Sky Deutschland lijkt een scheiding tussen Bayern en Lewandowski stilaan onvermijdelijk. De Poolse doelpuntenmachine zou immers niet van plan zijn om nog met de Duitse topclub te onderhandelen over een contractverlenging. Op die manier hoopt Lewandowski een vertrek te forceren.

De 29-jarige aanvaller ligt nog tot de zomer van 2021 onder contract bij Bayern, maar lijkt meer dan ooit zijn zinnen te zetten op een vertrek naar andere Europese grootmacht. Om komende zomer goed in de markt te liggen, wil de Pool dan ook geen nieuwe overeenkomst bij zijn huidige werkgever ondertekenen.

Real Madrid, PSG, Chelsea én Manchester United

Verschillende ploegen houden de situatie van Lewandowski nauwlettend in de gaten. Real Madrid, al een tijdje op zoek naar een nieuwe topspits, is alvast geïnteresseerd. Hetzelfde geldt voor Paris Saint-Germain, dat Edinson Cavani zou willen inruilen voor Lewandowski.

Alsof dat nog niet voldoende is, is er ook interesse vanuit de Premier League. Zowel Chelsea als Manchester United is gecharmeerd door Lewandowski, al is het nog maar de vraag of één van de Engelse clubs ook effectief voor de aanvalsleider van Bayern München zal gaan. Manchester United haalde vorige zomer Romelu Lukaku in huis, terwijl Chelsea toen Alvaro Morata vastlegde.

Poll: Moet Lewandowski weg bij Bayern München?

TAGS  I  Lewandowski  I   Bayern München  I   Chelsea  I   Real Madrid  I   PSG  I   Manchester United

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024