‘Christian Kabasele keert noodgedwongen terug naar België’

‘Christian Kabasele keert noodgedwongen terug naar België’
Donderdag 01 maart 2018 - 09:10   I  

Christian Kabasele ruilde KRC Genk in de zomer van 2016 in voor de Engelse eersteklasser Watford. Daar groeide onze landgenoot dit seizoen uit tot een vaste waarde, maar nu heeft Kabasele pech. Een blessure brengt hem noodgedwongen terug naar ons land.

Niet dat Kabasele moet opkrassen bij Watford. Dat is zeker niet het geval. De verdediger, die zich begin februari voor de tweede keer dit seizoen blesseerde aan de hamstrings, is in België om te revalideren bij topkinesist Lieven Maesschalck. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Kabasele hoopt met de hulp van Maesschalck snel opnieuw de oude te zijn. Toch is het vooralsnog niet duidelijk wanneer de centrale verdediger zijn comeback zal kunnen maken. Een deelname aan het WK in Rusland komt niet in het gedrang voor Kabasele, die onder Roberto Martinez een vaste waarde is in de kern van de Rode Duivels.

Vaste waarde bij Watford

De 27-jarige Kabasele heeft er tot dusver een goed seizoen opzitten. De Belgische verdediger stond in de Premier League 23 keer aan de aftrap en maakte twee doelpunten. Kabasele prijkt met Watford momenteel op een tiende plaats in het klassement.

Poll: Moet Kabasele mee naar het WK?

TAGS  I  Kabasele  I   Watford  I   RC Genk  I   Anderlecht

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024