Klopp heeft erg mooie woorden voor Origi

Klopp heeft erg mooie woorden voor Origi
Woensdag 26 oktober 2016 - 09:12   I  

Bij Liverpool zit Rode Duivel Divock Origi meer op de bank dan hem lief is, maar gisteren kreeg hij nog eens zijn kans tegen Tottenham in de League Cup. Die kans greep hij met beide handen, want hij speelde uitstekend en Liverpool won dan ook uiteindelijk.

Trainer Jürgen Klopp was erg te spreken over zijn prestatie achteraf. "Divock heeft misschien niet gescoord, maar wel erg goed gespeeld. Er is geen enkele discussie over zijn kwaliteiten en ook niet over die van Sturridge en de ingevallen Ings. Alleen kunnen we natuurlijk niet met vier spitsen spelen."

"Divock is een geweldige speler met een enorm potentieel. België mag zich vanzelfsprekend gelukkig prijzen met al die goeie spitsen hé. Origi had wel last van krampen tijdens de match en dat terwijl hij net in de flow zat. Dat is natuurlijk het probleem wanneer je weinig wedstrijdritme hebt. Het was een behoorlijk intense match en uiteraard heeft deze kwalificatie ons ook energie gekost." 

"We hadden drie of vier keer kunnen scoren, maar we leven nu eenmaal niet in droomland. Je kan een match niet altijd vroeg afmaken met 3-0 of 4-0. Op het einde werd het nog spannend, maar we zitten in de volgende ronde en zijn dan ook gelukkig."

TAGS  I  Divock Origi  I   Jürgen Klopp  I   Liverpool

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024