'Publiekslieveling Club Brugge op weg naar Standard'

'Publiekslieveling Club Brugge op weg naar Standard'
Donderdag 25 januari 2018 - 07:20   I  

We naderen het einde van de wintermercato en dan kunnen er al eens gekke dingen gebeuren. Dat werd in het verleden al meermaals duidelijk.

Club Brugge lijkt momenteel zijn schaapjes op het droge te hebben. Na een goede stage leek ook Lior Refaelov terug een kans te gaan krijgen bij Club Brugge, maar voorlopig deed Leko nog geen beroep op de publiekslieveling van Club Brugge.

Die werd trouwens in december al aangeboden bij Standard, maar die zagen een transfer niet echt zitten. Dat zou volgens Het Nieuwsblad nu wel het geval zijn. Club Brugge zou bereid zijn om Refaelov voor minder dan 2 miljoen euro te laten vertrekken, al was dat het geval voor Maccabi Tel Aviv en het is maar zeer de vraag of Standard Refaelov aan dezelfde voorwaarden kan krijgen.

Dan is er ook nog steeds de transfer van Scholz die blijft aanslepen. Standard blijft het hard spelen en vraagt veel poen voor de Deen. Club Brugge is voorlopig niet bereid om toe te geven. Benieuwd of een van de twee transfers er zal komen of niet.

Poll: Ziet u Refaelov de overstap maken?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard  I   Refaelov  I   Scholz

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024