Columnist merkt complete metamorfose op bij Vanhaezebrouck

Columnist merkt complete metamorfose op bij Vanhaezebrouck
Donderdag 16 november 2017 - 23:18   I  

Hein Vanhaezebrouck staat sinds kort aan het roer bij RSC Anderlecht. De gewezen succescoach van KAA Gent probeert paars-wit dezer dagen nog wat extra naar zijn hand te zetten, maar columnist Hugo Camps merkte alvast een complete metamorfose op bij Vanhaezebrouck zelf.

“Zelden Hein Vanhaezebrouck zo relaxed gezien als maandagavond in Extra Time”, steekt Camps van wal in Het Laatste Nieuws. “De coach van Anderlecht zat er monkelend bij, alsof het kerstborrel-time was. Geen schijn van een wegwerpgebaar, geen schouderophalen in verachting, nu dan de héér Vanhaezebrouck.”

Volgens Camps moést Vanhaezebrouck zich wel aanpassen, wilde hij binnen de stijl van Anderlecht passen. “In voetbal is het de club die de man maakt. Dat is RSCA wel toevertrouwd. Er valt een raar soort deftigheid over de coaches in en rond het Astridpark.”

“Ze spreken anders dan bij Antwerp. Hein spreekt op Anderlecht ook anders dan bij Gent. De grondtoon is plechtiger. Toen de heren waren uitgepraat dacht ik ineens: Hein is gelukkig, hij is thuisgekomen. Het wordt echt kerst voor hem en zijn familie”, besluit Camps nog met een kwinkslag.

Poll: Heeft Camps gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   AA Gent

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024