Vanhaezebrouck duidelijk: "Dit is ongezond"

Vanhaezebrouck duidelijk:
Woensdag 15 november 2017 - 19:50   I  

Hein Vanhaezebrouck ging onlangs aan de slag bij RSC Anderlecht, maar toch is de hij niet van plan om door te gaan als trainer tot hij erbij neervalt.

"Ik kijk nooit ver vooruit. Mijn eerste taak is nu te proberen er nog een spannende competitie van te maken. Wat er daarna zal komen, weet ik niet. Ik ben 53 en als je ziet dat Josip Weber er op zijn 52e al niet meer is, dan denk je daar wel eens aan" vertelt Vanhaezebrouck in Sport/Voetbalmagazine.

"Mijn vrouw zegt ook: ‘We moeten nog iets hebben aan ons leven, hoelang nog?’ Dan antwoord ik haar dat ik niet denk dat ik dit tot aan mijn zeventigste zal doen", benadrukt de coach van Anderlecht.

Zo is de job van trainer best belastend. "Mja, toch wel", aldus Vanhaezebrouck. "Waarschijnlijk ook wel ongezond. Voor mij is het vooral hier (wijst op zijn keel, nvdr.). Mijn stembanden. Dat voel je wel."

"In Gent moest ik altijd opboksen tegen het lawaai van de autostrades en dan ben je eigenlijk de hele dag aan het roepen. Maar de stress valt nog mee. Ik voel mij goed", besluit Vanhaezebrouck.

Poll: Hoop jij dat Vanhaezebrouck nog lang doorgaat?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   AA Gent  I   Anderlecht

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024