Vanhaezebrouck: "In België zijn enkel Anderlecht en Club Brugge zo"

Vanhaezebrouck:
Woensdag 15 november 2017 - 09:00   I   door Redactie

Bij AA Gent sprak voorzitter Ivan De Witte voor aanvang van het seizoen zijn titelambities uit, tegen de zin van trainer Hein Vanhaezebrouck. Bij Anderlecht is de titel van moeten.

"In Gent werd dat gezegd op een moment dat er uitzicht was op een bepaalde samenstelling van de kern. Als die dan niet gerealiseerd kan worden, kun je moeilijk nog terugkrabbelen. Ik begreep wel dat de voorzitter die uitdaging naar voren wou brengen en ik stond daar toen ook wel achter. Maar verder zal ik daar niet over uitweiden", aldus Vanhaezebrouck

"Hier is dat inderdaad normaal. Ik denk dat er in België zo maar twee clubs zijn: Anderlecht en Club Brugge. Als je daar als trainer niet mee kunt leven, moet je er niet aan beginnen. Het doel is hier ook je in de poulefase van de Champions League te kwalificeren, maar na de 0-3 tegen Celtic wordt het moeilijk om nog als derde te eindigen. Om nog kans te maken, moet je met 0-4 bij hen gaan winnen, wat bijna een utopie is, of thuis een punt pakken tegen Bayern München, wat evenmin evident is."

Poll: Pakt Vanhaezebrouck dit seizoen met Anderlecht de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Club Brugge  I   AA Gent

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024