Verhaeghe heeft verrassende mening over Martinez' aanpak van Nainggolan en Lombaerts

Verhaeghe heeft verrassende mening over Martinez' aanpak van Nainggolan en Lombaerts
Donderdag 17 november 2016 - 13:10   I  

Tijdens de interlandbreak was er heel wat te doen rond de niet-selecties van Radja Nainggolan en Nicolas Lombaerts. Zij zouden geblesseerd zijn, terwijl ze toch speelden bij hun club.

Nainggolan en Lombaerts lieten duidelijk hun ongenoegen blijken over de keuze van de bondscoach, maar volgens Bart Verhaeghe, vicevoorzitter van de Belgische voetbalbond, is er geen vuiltje aan de lucht. "Ik zie dat er duidelijke regels gesteld zijn en dat Martinez een progressieve aanpak heeft. Ik merk ook dat er veel respect is tussen de spelers en de technische staf. Dat is aangenaam en positief voor de toekomst", reageert Verhaeghe bij VTM.

Verhaeghe is er dan ook rotsvast van overtuigd dat Martinez een oplossing zal vinden voor Nainggolan en Lombaerts. "Hij komt hier maar net in België aan en we moeten hem krediet en respect geven om zo een goede samenwerking te garanderen. Ik stel vast dat Roberto Martinez een eerlijke en authentieke man is. Er zal een oplossing komen die iedereen tevreden zal stellen."

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024