Opstand: Alle jeugdspelers en jeugdtrainers zijn razend op Bico en nemen ontslag

Opstand: Alle jeugdspelers en jeugdtrainers zijn razend op Bico en nemen ontslag
Maandag 14 november 2016 - 07:30   I   door Redactie

Het probleem rond John Bico leeft duidelijk niet alleen bij Antwerp. Ook bij zijn andere club White Star Brussel is men razend.

"Alle jeugdspelers en jeugdtrainers nemen ontslag", zegt jeugdverantwoordelijke Alami Saouti in Het Laatste Nieuws. "We konden dit weekend zelfs de scheidsrechters niet betalen." Er is een opstand uitgebroken bij de jeugdspelers, ouders en jeugdtrainers. De onvrede is immens gegroeid sinds het vertrek van Bico naar Antwerp.

"Het kan zo niet verder", zegt Saouti. "Ze hebben in het weekend de kassa met de recette van de jeugdwedstrijden meegepakt. We konden de scheidsrechters zelfs niet betalen. Het bedrag? Ik weet het niet. Het is een catastrofe. Alle 580 jeugdspelers en jeugdtrainers - zij zijn ook al een hele tijd niet betaald - nemen ontslag. Ik ook, ja."

"Ze willen niet meer spelen voor White Star, door de structuur die meneer Bico hier heeft neergezet. We gaan nu op zoek naar een oplossing en gaan eens praten met de Belgische voetbalbond. Mocht het niet meer lukken om wedstrijden te spelen, blijven we gewoon trainen. Eén ding is zeker: we willen niets meer met White Star te maken hebben."

TAGS  I  White Star Brussel  I   John Bico

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024