Club-fans vallen net niet achterover na transferuitspraken van Schreuder

Club-fans vallen net niet achterover na transferuitspraken van Schreuder
Dinsdag 01 februari 2022 - 19:30   I   door Redactie

Club Brugge haalde op de laatste dag van de transferperiode nog Sargis Adamyan en Denis Odoi binnen. Alfred Schreuder is bijzonder tevreden met de nieuwe aanwinsten.

"Denis Odoi is een polyvalente verdediger", aldus Schreuder op de officiële clubkanalen. "Hij kan op bijna alle posities spelen achterin en heeft ook veel bewezen bij een mooie club als Fulham. Hij is comfortabel aan de bal en is zeker een aanvulling voor onze selectie."

Daarnaast hebben ze ook nog een nieuwe spits gehaald. Wat Schreuder daarover te vertellen heeft, doet de wenkbrauwen toch wat fronsen. "Sargis kende ik persoonlijk van bij Hoffenheim. Hij was de beste wisselspeler van de competitie toen en scoorde veel", zei de coach.

Toch wat vreemd dat Club 'een goede wisselspeler' gehaald heeft. In het seizoen 2019/2020 was Schreuder hoofdcoach bij Hoffenheim. Toen scoorde de spits vijf keer in vijftien competitiewedstrijden. Bas Dost moest eerst vrezen voor zijn basisplaats, maar het lijkt erop dat de Nederlander de voorkeur zal krijgen op Adamyan.

Poll: Vreemd dat Club gekozen heeft voor Sargis Adamyan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hoffenheim  I  Fulham

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024