'Liverpool heeft opmerkelijke deal over topaankoop'

'Liverpool heeft opmerkelijke deal over topaankoop'
Maandag 23 april 2018 - 10:04   I  

Liverpool is een goed seizoen aan het draaien. Jurgen Klopp en de zijnen staan op een derde plek in de Premier League en spelen in de halve finale van de Champions League tegen AS Roma. Voor komend seizoen hebben The Reds al een tijdje versterking in huis gehaald. Naby Keita komt over van het Duitse RB Leipzig. Dankzij het minder presteren van de Duitsers in de Bundesliga daalt de transferprijs flink.

De onvermoeibare middenvelder is volgend seizoen te bewonderen in het shirt van Liverpool. Enkel de transferprijs is nog een vraagteken. Voor de komst van de Senegelaas heeft Liverpool een slordige 70 miljoen euro gereserveerd. Maar dat bedrag zou flink kunnen dalen door de prestaties van de Duitse club in de Bundesliga.

The Times meldt dat de transferprijs afhangt van welke positie RB Leipzig eindigt in het klassement. Als de Duitsers zevende of lager eindigen zal Keita 54 miljoen euro moeten kosten. Dit bedragt stijgt tot 60 miljoen euro als ze zich kwalificeren voor de Europa League en 70 miljoen euro als Leipzig de Champions League haalt. RB Leipzig staat momenteel op een zesde plaats in het klassement. Naby Keita speelde dit seizoen 35 keer en was goed voor acht goals en zeven assists.

Poll: Is Naby Keita een goede aanwinst voor Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I   Keita  I   Klopp

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024