Steven Defour onzeker over zijn toekomst: "Ik zit in een sleur"

Steven Defour onzeker over zijn toekomst:
Donderdag 06 januari 2022 - 10:00   I   door Redactie

Steven Defour hing in mei 2021 zijn voetbalschoenen aan de haak bij KV Mechelen. Hij is momenteel aan de slag als assistent-coach bij Malinwa. Hij weet niet wat de toekomst brengt.

"Het klopt dat ik opnieuw in dezelfde sleur zit, alleen kan ik nu bijvoorbeeld wel elke dag op restaurant gaan of het de dag voor een wedstrijd toch laat maken", zegt de ex-Rode Duivel bij Gazet van Antwerpen. "We hoeven ons niet te verzorgen. Dat gaat niet als speler."

"Hier hebben we in tegenstelling tot de spelers geen uur waarop we naar onze kamer moeten", aldus Defour. "Ik sta ook veel minder in de picture dan als voetballer. Al moet ik wel eerlijk zijn dat dit meer als werk voelt dan zelf voetballen. Ik ben nu mee verantwoordelijk voor een hele groep."

Toekomst

Generatiegenoten Timmy Simons en Davy De fauw zetten allebei de stap naar hoofdcoach. Steven Defour denkt nog niet te veel na over zijn toekomst: "Ik wil mijn tijd nemen. Uitzoeken wat mij het beste ligt en wat ik het leukste vind. Of ik sportief directeur of T1 zou willen worden op termijn? Ik sluit absoluut niets uit."

Poll: Zal Steven Defour ooit hoofdcoach worden bij een club uit 1A?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Rode Duivels

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024