“Dit is een veeg teken”: Bondscoach Domenico Tedesco toch weg bij Rode Duivels?

“Dit is een veeg teken”: Bondscoach Domenico Tedesco toch weg bij Rode Duivels?
Zaterdag 05 oktober 2024 - 21:00   I   door Redactie

De positie van bondscoach Domenico Tedesco wordt steeds zwakker. Dat Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku er weer niet bij zijn en straks in november De Bruyne ook niet, is geen goed teken volgens Peter Vandenbempt.

"Het is toch een enorme switch die de bondscoach heeft gemaakt. Want wat ons in het begin van zijn regeerperiode zo beviel, was dat hij strikt en rechtlijnig was, namelijk geen uitzonderingen. Iedereen was "gelijk voor de wet". Met deze afzeggingen en gesprekken zijn we dan toch ver van huis”, aldus Vandenbempt.

"Door een mislukt EK en zijn positie die een beetje onder druk staat, heeft hij blijkbaar minder gewicht en autoriteit om te vragen aan Lukaku om mee te komen trainen en wedstrijdritme op te doen. Dat zijn toch vege tekens”, zegt Vandenbempt bij Sporza.

Extra druk

"Want hoe je het draait of keert, de bondscoach heeft net als de nationale ploeg nood aan een goede Nations League-campagne met goede resultaten na de sof in Duitsland. Je wil toch niet 2 keer flink verliezen van die landen. Want dan gaat het toch beginnen te waaien en zal er druk komen op de bondscoach en de nationale ploeg."

Poll: Denk jij dat het bijna exit Tedesco is?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024